Björkenäs drar till OST-VM

Publicerat

Efter euforin och SM medaljen till Björkenäs blå har vi i Björkenäs fått en smula hybris och tänker bege oss iväg till World cheese awards i Trondheim i Norge. Våra tävlingsbidrag kommer att vara vår burgare av Eldost och vår lite större blåmögelost Farbror blå. (eftersom vi fick SM medalj för Björkenäs blå och den är mindre måste vi använda ett annat namn på den större osten även om det är samma ystning)

Väl i Norge ska vi lämna in våra ostar och sedan inte göra mycket annat än att njuta av en välförtjänt ledighet några dagar. Givetvis kommer vi att prova så mycket ost vi bara kan och vi kommer att vara bänkade vid superfinalen när världens bästa ost ska koras. Mer information finns på Ostelandet norges hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *