Ostfestivalen i Stockholm

Publicerat

Den 9-11 februari slår Münchenbryggeriet i Stockholm upp dörrarna för den tionde upplagan av ostfestivalen. Givetvis kommer vi att vara där och bjuda på Eldost® kanske vår småländska kaffeost, och vår silvermedaljör Björkenäs Blå. Men förutom våra ostar så är vi väl ackompanjerade av ett 40 tal andra utställare med fokus på svensk ost. Vi tycker det är extra roligt att ostfestivalen i Stockholm samlar så många av våra små mejerikollegor. Så kom och träffa Bredsjö blå, Brostorps Gårdsmejeri, Gide get, Edhe gård, Gålö Gårdsmejeri, Hagarnas Mejeri, Jürss Mejeri, Lövbergs ostar, Löt gårdsmejeri, Mathantverket Voullerim, Najas Mejeri, Ostpol, Ostmakeriet på Rindö, Räven och osten, Sanda Gårdsmejeri, Skurö Gårdsmejeri, Strömmens Gårdsmejeri, Skärvångens bymejeri, Sörbro Gård, Tivars Gårdsmejeri, Tvetalunds lantbruk, och Väddö Gårdsmejeri

Vi kommer också att ha lite fokus på vår smaksatta honung, vi har alla goda smaker och även en nyhet i form av Mandarin som är supergod.

Vi kommer inte att kunna försvara titeln ”publikes val” från 2022 och 2023 då tävlingen kommer att omformas men däremot hoppas vi på fina utmärkelser av juryn i osttävlingen.

Hoppas vi ses där fredag 16-20 lördag 10-18 och söndag 10-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *