Ny medalj till Björkenäs Eldost®

Publicerat

ostfestivalen som just nu går av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm samlas Sveriges mejerister och ostälskare för att sälja, smaka och lära sig mer om svensk ost. Vi diskuterar vikten av att använda svensk ost i mat och i restauranger och vikten av att använda svenska råvaror. Vi får information om lagring och inspiration att utvecklas i vårt ystande.

Dessutom är en del av festivalen en tävling där ”the taste lab” håller i trådarna. Här bedöms olika ostar i olika kategorier av en professionell jury.

Björkenäs Mathantverks Eldost® var anmäld i klassen Stekost/Grillost/Eldost® och belönades vid årets tävling med en bronsmedalj. Förra årets silvermedalj kunde vi inte försvara men att vinna medalj två år i rad visar ju på att vår Eldost® håller en hög kvalité över tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *