Finalister ”Årets Matentreprenör”

Publicerat

Vi är stolta och glada över att ha blivit nominerade till årets Matentreprenörer. Länsförsäkringar tillsammans med bland andra LRF, hushållningssällskapet, science park jönköping och Ester kök och bar utser varje år ”årets matentreprenör” ”Priset tilldelas till en person, en organisation eller ett företag som bidrar med innovativa smakupplevelser och som dessutom genomsyrar hållbarhet i alla tre led; ekologiskt, ekonomiskt och socialt.” står det att läsa på Länsförsäkringars hemsida

Vi är såklart ovanligt hedrade över att ha kommit till finalen tillsammans med våra kollegor från Flättinge Gårdscafe och Sara på Visingsögrisen

Vill ni läsa en fin artikel om våra galna planer så har vi blivit intervjuade och artikeln heter Björkenäs Mathantverk går sin egen väg

Annars kan man såklart se filmen här nedan den blev bra tycker vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *