Gårdsrundan i Jönköpings län

Publicerat

Helgen den 9-10 september är vi med på gårdsrundan i Jönköpings län.

Gårdsrundan är en möjlighet att få hälsa på på olika gårdar, små lantcaféer och gårdsbutiker för att se hur livet på en gård kan se ut. Vi är såklart med på Margaretelunds gård utanför Ormaryd där vi kommer att servera en Taco på hemmagjort tortillabröd med vår egen Eldost®, syrligt honungsäpple, en sötstark tomatsalsa och vår inlagda chili bland annat. Testa en taco för 50pix eller ät dig hyfsat mätt på tre tacos för 120:- Fika finns såklart också och här är det Ormaryds stolthet Taggens Bakverksta som står för kaffe och bakverk, både att äta bland getterna i hagen eller att ta med sig hem.

Andra utställare

Vi har också bjudit in några goda vänner och producenter så det kommer att finnas möjlighet att köpa fin-fin potatis från Björnstorps potatis, Kött och honung från Knäppets Naturprodukter i hult fina snittblommor i buketter från Åsens Hage samt närodlade grönsaker från Ägersgöls Ur Natur

Författarbesök

Vi är också mycket glada att få besök av Cecilia Andersson som skrivit Västerviksseriens ”I vikens mörker” och fortsättningen ”Ur skogens djup.” Under både fredagen och lördagen är Cecilia hos oss och berättar om sitt författarskap, läser ur sina böcker och signerar och säljer dem.

Ni som kommer och hälsar på oss på gårdsrundan kommer också att få se och höra om våra byggprojekt, vår kommande butik och mejeri och lite annat kul som vi håller på med så kom och hälsa på oss på Margaretelund i Ormaryd

Klistrar in en video från Linnéa på Björnstorps potatis för att hon är så himla bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *