Nästa chans att träffa oss: Fair Enough 5-7 maj Skärstad

Publicerat

Den 5-7 maj slår Uthuset i Skärstad upp tält och portar för en fantastisk helg för outdoorentusiaster. Vi kommer att stå i en stor Tentipi och servera både våra burgare och vår Bibimbap av Eldost® och lokalproducerade råvaror.

Bild från i höstas när vi serverade småländsk Jambalaya på uthuset

Såhär fint skriver Uthuset om vår mat:

Givetvis ska magen & strupen ha sitt under en friluftsmässa. Vi överger ju väldigt sällan ett vinnande koncept så Emelie och Alexander från Björkenäs Mathantverk kommer tillbaka till Skärstad även denna mässa. Ja, ni som besökte Köldknäppen i höstas vet ju att de bjuder på supergrym mat! Alltid lokala råvaror, ett eget hantverk och ljuvliga smaker för gommen. Deras eldost är smått fantastisk och har dessutom fått ett och annat pris. Både mat, fika och dryck kommer finnas till försäljning ute i en Tentipi (Stratus 72) precis i anslutning till butiken. Däremot kan det hända att de har stängt restaurangen under slow sunday (lite beroende på väder, vind & matåtgång) så vill du avnjuta deras extremt goda mat så är det bäst att pallra dig hit på happy friday eller lördá de luxe. Oavsett om du gillar friluftsprylar & outdoormässor eller ej så är det helt klart värt att ta svängen förbi Uthuset för en utelunch á la Björkenäs Mathantverk.

Föredrag under mässan:

Fredag 16:00  ”Hur blir egentligen en ryggsäck till?” – Håkan Nyström, Lundhags

Lördag 11:00  ”230 mil genom Frankrike” – Emelie Torstensson

Lördag 14:00 ”Harry Macfie Canoe Club” – Kenny Andersson & Kent Gustafsson

Lördag 16:00  ”Hur blir egentligen en ryggsäck till?” – Håkan Nyström, Lundhags

Söndag 11:00  ”Hur blir egentligen en ryggsäck till?” – Håkan Nyström, Lundhags

Söndag 12:30  ”230 mil genom Frankrike” – Emelie Torstensson

Öppettider

Mässan är öppen:

Fredag 5/5 13-18
Lördag 6/5 10-18
Söndag 7/5 10-16

Hitta hit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *